JP Aaarseth Transport AS – best på kvalitet, utstyr & service.

Jobb hos oss

JP Aarseth Transport AS søker stadig etter dyktige og engasjerte medarbeidere som ønsker å være en del av vårt dedikerte team. Vi tilbyr en utfordrende og meningsfull arbeidsopplevelse i et miljø preget av faglig dyktighet og et sterkt samhold.

Som medarbeider hos JP Aarseth Transport AS vil du få muligheten til å jobbe med de nyeste teknologiene og løsningene innen transport- og logistikkbransjen. Vi har et sterkt fokus på å utvikle våre medarbeidere, og vi tilbyr både interne og eksterne utviklingsmuligheter.

Vi har et sterkt fokus på sikkerhet og miljø, og vi har etablert strenge standarder for å sikre at våre medarbeidere jobber på en sikker og trygg måte.

Vi vet også at veien til god kundeservice går gjennom våre sjåfører. Derfor jobber vi kontinuerlig med å skape et godt arbeidsmiljø. Et eksempel er at vi nå har gått til innkjøp av en stor bobil som de ansatte kan benytte.

Søker du et arbeid som gir mening og gir deg muligheten til å være en del av en dedikert arbeidsgruppe, så er JP Aarseth Transport AS stedet for deg!